Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo jsme..

16. 3. 2018

Jsme dvě kamarádky a obě jsme zároveň absolventky Střední odborné školy veterinární, mechanizační a zahradnické a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky v Českých Budějovicích (ano, toto celé je opravdu název pouze jedné školy – my víme, je úžasně dlouhý :D). Přesto, že jsme spolu chodily i na základku, skamarádily jsme se právě až na této střední škole a to konkrétně na oboru veterinářství.

 

Takže v oblasti chovu zvířat nejsme až takoví laici, jak se vám tu snažíme nabulíkovat (ač Lů velice ráda popírá své dosavadní vzdělání). Ale na druhou stranu je fakt, že chov křepelek nebo holubů jsme na škole v podstatě neprobírali.

 

Po střední se naše cesty sice rozešly (Lů mimochodem otočila o 180° a rozhodla se studovat obor úplně mimo zvířecí tématiku, kdežto Kájina nakonec skončila na zemědělce), ale zůstala nám společná láska ke zvířatům. A protože bydlíme kousek od sebe, zůstaly jsme v kontaktu a mohly jsme se dělit o své chovatelské úspěchy, neúspěchy a jiné chovatelské radosti. A právě o příběhy z našich chovů, bychom se s vámi na těchto stránkách chtěly podělit.

 

 A to je o nás tak krátce asi všechno.

 

P.S. Pokud byste chtěli vědět, co stojí za vznikem těchto stránek, můžete si to přečíst v článku: „Jak jsme se staly začínajícími chovateli (resp. chovatelkami)“

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář